ELLE 2015

Ingen missade väl att ELLE-galan var i fredags? Årets modehändelse osv osv. Har fan som livsmål att en dag stå där och glänsa i någon tokdyr klänning som går på typ fem månadslöner. Eller kanske jag bara struntar i allt och kör en secondhand-fyndad klänning? Alltså inte "vintage" utan vanlig second hand bara? Hursomhelst, upp med att på min bucket list!
 
Eftersom det inte finns något bättre än att kolla på vackra klänningar så har jag, som alltid när det varit någon gala någonstans i vida världen, valt ut mina favoriter! Varnar för långt inlägg, haha. Blir mycket Ida Lanto här, men vad ska jag göra när hon verkligen gör dom finaste klänningarna som någonsin skådats?!
 
         
Börjar väl med Kenzas guldglittriga kreation med långt släp. Den här klänningen andas verkligen gala vilket jag tycker är så sjukt härligt! Tycker också om Angelicas klänning i spets och dovt blått. När 90% av alla klänningar är svarta så är även dova färger välkomna. Kenzas klänning är gjord av Ida Lanto och Angelicas kommer från By Malina.
 
         
Elin Lanto, här iklädd systerns design. Och herregud. Rött sammet, urringningen, knuten fram - full pott! Ellen Bergströms kjol var jag först lite osäker på, men ju mer jag tänker efter tycker jag att det var ett så bra val. Spetstoppen till blir ju perfekt kombo!
 
         
 
Det var mina favoriter från ELLE-galan! Känner mig som en liten töntig wannabe-modejournalist, men älskar att kolla på fina klänningar. Mer fina klänningar åt folket tycker jag! Hade ni någon favorit?